Creant una comunitat de coworkers

La figura clau d’un espai de coworking és la persona dinamitzadora de l’espai, la qual no només acompanya als coworkers en el seu dia a dia a l’espai sinó que és facilitadora de projectes.

FACILITADORS DE PROJECTES

Segons Doyle, una persona facilitadora és “un individu que permet a grups i organitzacions treballar de forma més efectiva, a col·laborar i aconseguir sinergia. Una persona facilitadora és imparcial i no pren partit i advocant per un o altres punts de vista en les reunions, sinó que amb una metodologia justa, oberta i incloent, pot aconseguir les metes del grup”.

"L'eina de dinamització económica i social de Prat de Comte”

Això mateix es genera en un espai de coworking no només amb els seus coworkers sinó amb la seva comunitat i persones vinculades. Un exemple n’és el cas de les sessions col·laboratives  “Els Ports 4.0: Incubadora d’oportunitats” coorganitzades per Natural Coworking Ports i la Diputació de Tarragona durant l’any 2019 entre professionals i emprenedors del territori vinculats amb la natura, medi ambient, ecoturisme i artesanía,  d’on en sorgí la necessitat d’arribar a una meta molt clara als Ports: La Carta Europea de Turisme Sostenible, en la qual actualment s’hi està treballant.

L’espai de coworking Natural Coworking Ports, doncs,  és una eina de dinamització económica i social de Prat de Comte i el seu entorn. Des de la dinamització  donem suport tècnic, acompanyament i assessorament a la comunitat local i a l’emprenedoria amb l’objectiu de promoure nous projectes d’iniciativa pública i/o privada. Exemples recents en són el Projecte de recuperació de la memòria de Joan Lahosa, el Projecte de promoció i difusió Cultural de Prat de Comte o el Projecte Cases Buides.

¿ETS TU LA PERSONA QUE ENS FALTA?

Busquem persones emprenedores que tinguin ganes d’afrontar nous reptes i desitgin desenvolupar la seva activitat econòmica a Prat de Comte gestionant projectes locals com  són el futur aparcament municipal de caravanes i autocaravanes; i el Corral de la Refoia

¿Tens un projecte i necessites ajuda? Contacta'ns!